Vijverhofstraat 10, Rotterdam
010 – 503 63 27
Menu

Menu

Pizza uit de houtoven, heerlijke gerechten uit de smoker, huisgemaakte friet met toppings van over de hele wereld. Bij Brewpub Reijngoud kan je de gehele dag terecht voor lekkers. Heerlijk in combinatie met een van onze zelfgebrouwen bieren.

Binnenkort kan je naast de reguliere kaart ook genieten van onze Summer Roast. Een shared dining concept met voornamelijk specialiteiten, die bereid zijn op de BBQ of in de Smoker. Houd onze socials in de gaten wanneer deze van start gaat dit jaar.

WORLD OF FRIES

Loaded fries is de trend voor 2022 zeggen ze. Wij hebben al een hele kaart vol loaded fries sinds 2020. Vega opties zijn natuurlijk ook beschikbaar!

Wil je het ook eens proberen? Kom gezellig bij ons langs.

PIZZA’S UIT HOUTOVEN

Wij maken onze pizza’s vers in eigen houtoven. Knapperige bodem, heerlijke saus, gesmolten kaas en toppingsz. Klinkt dat niet heeeeeeeeerlijk!

BURGERS

Ben jij een burgerlover en zin in een hartige hap? Probeer één van onze 5 sappige burgers!

SNACKS

Naast burgers, loaded fries en pizza’s uit onze eigen houtoven, hebben we ook heerlijke snacks om de borrel compleet te maken!

Eigen gebrouwen bier


We brouwen verschillende bieren in onze eigen Hofbrouwerij. Binnenkort kun je ze ook bestellen in onze online webshop. Houd onze website en socials in de gaten, wanneer hij online komt.