Vijverhofstraat 10, Rotterdam
010 – 503 63 27
Borrels en feestjes bij Brewpub Reijngoud in Rotterdam

Borrels en feestjes bij Brewpub Reijngoud in Rotterdam

BORREL LOCATIE VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Bij Brewpub Reijngoud kan je terecht met een groep tot 250 gasten. De langgerekte vorm maakt onze locatie geschikt om, zowel met een grote groep te borrelen, als ook in een ‘intiemere’ setting met een klein gezelschap.
Of het nu een verjaardagfeest, afstudeerborrel, afscheidsborrel, jubileum of een bedrijfsborrel betreft, Brewpub Reijngoud is de ideale locatie voor jouw entourage.

ASSORTIMENT DRANKEN

Met een assortiment van meer dan 200 bieren, waarvan een deel tevens zelf gebrouwen is in ‘onze’ Hofbrouwerij, zullen de bierliefhebbers binnen uw groep niks tekort komen. Daarnaast is er ook een brede keuze uit, zowel binnenlands-, als buitenlands-gedistilleerde dranken, zijn er mooie (huis)wijnen verkrijgbaar en uiteraard ook voldoende non-alcoholische versnaperingen.

HAPJES

De hapjeskaart biedt een breed assortiment van typische Brewpub gerechten ‘om te delen.’
Voorbeelden hiervan zijn pizza’s uit de houtoven, huisgerookte wings en bourgondische planken, aangevuld een flinke keuze uit verschillende gefrituurde lekkernijen.

TERRAS

In de warmere maanden kan uw gezelschap ook terecht op ons grote en ruime terras. Het terras kan volledig overdekt worden, en heeft een capaciteit tot 250 gasten. Heerlijk vertoeven dus als je lekker zin hebt om buiten te borrelen. Indien nodig kan het terras ook nog worden verwarmd.

Wil je meer informatie of reserveren?

Neem dan nu contact met ons op en vermeld daar altijd de volgende gegevens bij:

  • Organisatie namens wie u belt (zakelijk)
  • Uw voor en achternaam
  • uw telefoonnummer
  • De door u gewenste datum en aanvangsttijd van uw borrel
  • indicatie van het aantal te verwachten gasten