Vijverhofstraat 10, Rotterdam
010 – 503 63 27

Borrels en feestjes bij Brewpub Reijngoud in Rotterdam

IDEALE BORREL LOCATIE VOOR JE GEZELSCHAP

Brewpub Reijngoud heeft binnen een capaciteit tot 250 gasten. De langgerekte vorm maakt onze locatie geschikt om, zowel met een grote groep te borrelen, als ook in een ‘intiemere’ setting met een klein gezelschap.
De locatie is zeer goed bereikbaar! De tram stopt in de buurt, er zijn voldoende parkeergelegenheden rondom de locatie en Centraal Station is gelegen op 5 minuten loopafstand.

ASSORTIMENT DRANKEN

Met een assortiment van meer dan 200 bieren, waarvan een deel tevens zelf gebrouwen is in ‘onze’ Hofbrouwerij, zullen de bierliefhebbers binnen uw gezelschap niks tekort komen. Daarnaast is er ook een brede keuze uit, zowel binnenlands-, als internationaal-gedistilleerde dranken, zijn er mooie (huis)wijnen verkrijgbaar en uiteraard ook voldoende non-alcoholische versnaperingen.

BARFOOD

De hapjeskaart bied een breed assortiment van typische Brewpub gerechten om te delen.

Voorbeelden hiervan zijn pizza’s uit de houtoven, huisgerookte wings en bourgondische planken, aangevuld een flinke keuze uit verschillende gefrituurde lekkernijen.

Bij borrels tot 50 personen kunnen happen altijd á la minute van de kaart worden besteld. Bij grotere gezelschappen stemmen wij dit vooraf met u af.

TERRAS

In de warmere maanden kan uw gezelschap ook terecht op ons grote en ruime terras. Het terras kan volledig overdekt worden, en heeft een capaciteit tot 250 gasten. Heerlijk vertoeven dus als je lekker zin hebt om buiten te borrelen en te genieten van de inspirerende omgeving die de Hofbogen is.

Houd jij van een gezellige sfeer, lekker eten & drinken, (speciaal) bier en een plek waar je je thuis voelt. Dan is Brewpub Reijngoud de plek voor jou!